Ei tuntunut tämän sähköjäniksen jaloissa viikonlopun hakuleiri! HVKn tottikset pidettiin Viilarin kentältä. Kenttä oli nipalle tälle keväälle uusi ja hajuja oli sen mielestä paljon. Aluksi sain tehdä jonkin verran töitä seuraamisen eteen, jotta olisin mielenkiintoisempi kuin kaikki uudet hajut. Lelun kanssa kuitenkin sain koiran mielenkiinnon hyvin itseeni. Jannen mielestä seuraaminen on hyvällä mallilla, täyskäännökset ja käännökset muutenkin ok. Ohjaaja voisi tosin palkata patukalla hieman useammin, jotta sitä toivottua kestävyyttä saadaan lisää. Seuruutin koiraa todella pitkään ja hyvin jaksoi.

Sivulle hakeutuu hyvin ja paikka on myös tässä oikea. Myöskään seuraamisessa ei Jannen mukaan poikittanut (mun mielestä on aina ennen poikittanut...etsin siis taas ongelmaa ongelmasta jota ei tällä (!!!) hetkellä ole...tyypillistä minua.). Luoksetuloa tulisi vahvistaa, sillä nyt tuntuu, että hakeutuu sivulle aivan liikaa, eli ei siis tule suoraan. Maahanmenot olivat tänään nopeita ja varmoja.

Otin koiralle vain muutamia liikkeitä, sillä seuraamispätkä oli niin pitkä, lisäksi halusin hyvän vireen jäävän päälle. Tärkeää oli myös, että koira oli minulla kentän laidalla kun muut treenasivat, ihan vain siksi, että tämä reilu vuotias koira ymmärtäisi, ettei kaikkea tarvitse jahdata, kaikelle ei rähistä, sillä siihen puututaan heti ja kaikki treenikentät eivät ole sen omia.. Myönnän, että meissä näkyy yksin treenaminen, ja paljon. Lisäksi pitäisi mennä eri paikkoihin treenaamaan liikkeitä varmaksi.

Huomenna sitten taas tokoillaan Järvenpäässä Riitan valvojan katseen alla..