Nipa sitten aloitti lauantaina HSKP:n tokossa. Saadaan vielä olla hallissa ja mietin jo heti alkuun, miten jannu ATD:n hallissa käyttäytyy, sillä tila on melko pieni. Mitä vielä, koira oli kuin herran enkeli, oikee mamman mussukka. Ja tuttujakin kurssilla oli, Aussien Hali tavattiin ensimmäistä kertaa viime kesänä Somerolla paimentamassa ja nyt tyty on samalla toko kurssilla. Kaunis ja taitava Hali.

Nipa otti aluksi perusasentoja. Välillä kun tuntuu, että jää hieman taakse + näitä on mukava aina muistutella. Perusasennot eri puolilta tullessa ok (ja nopeat!jee!), toki otin nampan kanssa näitä, jotta sain paljon onnistuneita suorituksia. Seuraaminen oli omasta mielestäni tarpeeksi tiivistä jä vietikästä. Hyvin pysyi vierellä myös ilman namppaa. Kierrokset nousee kaakkoon, jos palkkaan jätkän lelulla, joten yleensä lelu lentää vasta ihan lopuksi.

Tein myös epämääräisessä järjestyksessä naksun kanssa istu-maahan-seiso liikeitä. Näissä ei ollut mitään moitittavaa. Suorat ja nopeat liikeet. Pari luoksetuloa ja treenit oli pulkassa. Ei mitään moitittavaa, niin hieno fiilis treenien jälkeen. Vaikein osuus Nipalle taisi olla se, kun jäätiin Hannan kanssa ulos pitkäksi aikaa juttelemaan ja koiran piti vain olla wink