Nitronlla oli taas lauantaina hskp:n toko. Otettiin perusasentoon siirtymistä eri kulmista, seuraamisen lähtöjä, kontaktia, nopeita maahanmenoja/istumisia/seisomista ja leikkiä. Lisäksi otin muutaman luoksetulon.
Perusasennot olivat ihan ok. Pientä käsiapua tarvittiin. Kannattaisiko käsiavun hävittämisessä ottaa käyttöön.. öö mitä? Se, että koira itse tarjoaa liikettä? Myös seuraamisen lähdöt olivat hyvällä mallilla, mutta! ohjaajapa meinaa aina ottaa pienen sivuaskeleen liikkeelle lähdössä. Empä ole huomannut tätä, kiitos vain Tiinalle joka asiasta huomautti. Nyt siis peilin edessä lähtöjä kotona ja ATD:n hallilla, jossa peilit seinillä. Kontakti Nitrolla on hyvä, ja hyvänä se myös pysyy. Saattaa katsoa muualle, esim. vieressä leikittiin vinkulelulla, mutta kääntää katseensa heti takaisin. Koira kyllä tietää, että kontakti on pidettävä. Nämä olen koiralle sallinut, pitäisikö olla sallimatta?

Nopeat maahan-, istu- ja seisokäskyt meni Nitrolta kivasti. Olen kuitenkin selkeästi tehnyt näitä aivan liikaa peruuttamalla, joten otamme näitä nyt sitten siten, että ohjaajakin on oikeaan suuntaan wink Luoksetulot olivat suoria, jäi rauhassa paikalle. Palkkaus jalkojen välistä, eikä ohjaajakaan kuulemma kumartunut eteen päin..

Pääsiäisenä avattiin jälkikausi Huittisissa, molemmat koirat saivat 5 päivää tiukkaa treeniä ja lenkkiä. Kuviakin on, toisella koneella, katsotaan josko saisin niitä illalla laitettua.

Hain Nitron kanssa myös HSKH:n toko lupauksien ryhmään, katsotaan miten käy. Ohjaaja kun ei ole hirveän aktiivinen ollut talkoohommissa...angel